Passie voor licht!

Goede verlichting werkt rustgevend! Stel zelf het sfeerbeeld in! Pas de verlichting aan op de collectie!

Diensten

Onze visie is dat de manier van verlichten drastisch gaat veranderen binnen verschillende branches. Door de opkomst van led verlichting is het niet alleen mogelijk om op een duurzame manier uw interieur te verlichten maar ook, en dat is misschien nog wel belangrijker, toegevoegde waarde te creëren.

Met behulp van led’s kan het licht gebracht worden waar het nodig is. In de retail business betekend dat voornamelijk op het product! Tevens kan het licht beter gestuurd worden, een kledingzaak kan eenvoudig de zaak een wat winterse uitstraling geven terwijl er buiten nog een mooie nazomer is. Dit is belangrijk omdat retail zaken vaak voorlopen op de seizoenen.

Binnen de horeca gaat het er voornamelijk om de sfeer in de zaak deze kan ook nog eens naar wens verandert of variabel ingesteld worden. Zo zijn er nog talloze voorbeelden van toepassingen waarbij led’s niet alleen een duurzamen en dus kosten besparende oplossing zijn maar ook toegevoegde waarde kunnen leveren, ofwel omzet verhogend.

Koreman Verlichting kan de verlichting van uw project turn-key opleveren en geeft u van het begin tot het eind een professionele begeleiding. Tevens kunnen wij in het voortraject adviseren, lichtplannen maken en zelfs de verlichting in een project visualiseren middels een filmpje. Vervolgens kunnen we eventueel een financieringsconstructie aanbieden.

Door onze samenwerking met een elektronicafabrikant kunnen we op maat gemaakte led producten aanbieden die in elk interieur geïntegreerd kunnen worden. Daarnaast kunnen wij de installatie van de producten verzorgen. Het installeren van led producten vereist kennis en kunde, dit is iets wat in de praktijk vaak wordt onderschat. Onze speciaal opgeleide monteurs beschikken over specifieke kennis en ervaring om de verlichting op de beste manier te installeren.