Creative LED oplossingen LED op maat voor de Filmacademie Amsterdam LED op maat voor de VU Amsterdam

Het voordeel van op maat gemaakte led oplossingen is dat dit veel vrijheid in ontwerpen met zich brengt. Dit geldt voor design, maar ook voor functionaliteit. 
Met behulp van led’s kan het licht gebracht worden waar het nodig is. In de retailbusiness betekent dat bijvoorbeeld specifieke verlichting voor het product wat wordt verkocht. Tevens kan het licht beter gestuurd worden: een kledingzaak kan eenvoudig de zaak een wat winterse uitstraling geven, terwijl het nog zomer is. Dit is belangrijk, omdat retailzaken meestal vooruit lopen op de seizoenen.
Binnen de horeca gaat het voornamelijk om de sfeer in de zaak: het licht kan naar wens veranderd of variabel ingesteld worden. Zo zijn er nog vele voorbeelden van toepassingen waarbij led’s niet alleen duurzaam zijn, maar ook toegevoegde waarde kunnen leveren en daarmee omzetverhogend zijn.

Ook bij renovatieprojecten is er vaak behoefte aan maatwerk omdat de eindgebruiker vaak onderdelen van het oude ontwerp terug wil laten komen in het nieuwe ontwerp zoals de bij de renovatie van de hoofdingang van de VU Amsterdam.

Door onze jarenlange ervaring met het toepassen, onwikkelen en produceren van led verlichting kunnen wij u met een pragmatische aanpak snel en professioneel helpen bij uw verlichtingsproject!