Licht zonder zorgen!

Simply Light Concept Simply Light Concept Simply Light Concept

Simply Light Concept

Installatie, levering en onderhoud

De naam zegt het al, het concept is eenvoudig: u betaald een vast bedrag per maand voor het hebben van licht gedurende een bepaalde periode. Wij zorgen voor de meest duurzame verlichtingsoplossing, de financiering, de installatie en het onderhoud! Ofwel wij ontzorgen u totaal op het gebied van uw verlichting. U hoeft zich niet te verdiepen in de laatste technieken, u hoeft zich niet bezig te houden met onderhoudscontracten of het bestellen van de juiste lampen, wij regelen alles voor u. In veel gevallen passen wij led verlichting toe, deze lichtbron is sinds kort ook uitermate geschikt voor retail omgevingen. De lichtkleur is in veel verschillende soorten verkrijgbaar en bij sommige armaturen zelfs instelbaar. Met led's kunnen we sfeer en functionaliteit combineren en toch een energiebesparing realiseren.

Energiekosten besparen.

In veel gevallen kunt u met de kostenbesparing die wij realiseren het maandbedrag betalen. Met andere woorden het kost u niks en toch heeft u betere verlichting waar u ook nog eens jaren geen omkijken naar heeft!

Vergelijk het met het aanschaffen van een mobiele telefoon. U sluit een abonnement af voor een bepaalde periode en u krijgt gratis de armaturen, de service en de garantie.

Voor wie?

Met dit concept richten wij ons op de volgende branches:

  • Retailbranche (modezaken, opticiens, juweliers, etc.)
  • Zorginstellingen
  • Overheid (kantoren)
  • Industrie (bedrijfshalen, productie ruimtes en kantoren)

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en neem contact met ons op of bekijk deSimply Light Concept brochure.pdf.