Kwaliteit en exploitatiekosten optimaal? Met lichtonderhoud is het mogelijk.

Onderhoud verlichting en noodverlichting

Lichtonderhoud

Wilt u de kwaliteit en exploitatiekosten van uw licht optimaal houden? Daarvoor is het juiste onderhoud belangrijk. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betaald u geen onnodige energiekosten. Koreman werkt met een speciaal ontwikkeld softwarepakket, Master Light 12464 waarin uw volledige lichtsysteem wordt opgenomen. Dit maakt uw post "licht" inzichtelijk en uw kosten beheersbaar.

Energiebesparing

Energiebesparing is voor veel bedrijven belangrijk. Een derde van de energierekening van een gemiddeld Nederlands kantoor bestaat uit verlichting. Structureerl onderhoud van uw licht is een uitstekende manier om uw energierekening te verlagen. Koreman is als jarenlang expert volledig op de hoogte van technieken om flink aan energie te besparen. Licht gekoppeld aan bewegingsdetectie, daglichtregelingen, led-verlichting of varierende lichtintensiteiten, Koreman geeft het beste advies voor uw toepassing.

Software voor lichtonderhoud

Koreman Lichtonderhoud gebruikt een systeem waarmee zij berekenen waar en wanneer lamponderhoud of -vervanging moet worden uitgevoerd. Tevens kan men berekenen of er efficiëntere of goedkoper te exploiteren lampen kunnen worden toegepast. Binnen deze calculaties worden op basis van de levensduur van de lampen en de werkelijke gebruiksduur de meest economische vervangingen berekend.