rgr


Comfortabel licht, minimalistisch design en duurzaam innovatief: de Loerakker led line heeft het allemaal. Maar misschien wel het belangrijkste: ieder armatuur is standaard maatwerk en dus precies wat je hebben wilt!

Je hebt standaard keus in kleur van het armatuur, lengte (van 120 cm tot 300 cm), kleurtemperatuur en vermogen. Kies je voor een authentieke uitstraling, dan zijn er houten accenten; of kies voor een eigen RAL-kleur en maak van de verlichting een geïntegreerd onderdeel van het interieur.

Bovendien zijn er extra features die je optioneel kunt kiezen. De Loerakker led line wordt in Nederland geassembleerd met een levertijd binnen de standaard opties van 2 à 3 weken. 

Op maat voor iedere ruimte

Voor prettig en efficiënt SurroundLight heb je voor ruimtes met een plafondhoogte tot 3 meter per 4,8 m2 een strekkende meter Loerakker led line nodig. Uitgangspunt is wel dat plafond en wanden licht getint zijn. Voor hogere plafonds en/of een donkerder getint plafond komen de lichtadviseurs van Koreman graag – geheel vrijblijvend – bij je inmeten en adviseren. Ook voor de montage van de Loerakker led line kun je vertrouwen op de expertise van Koreman Verlichting.

Eenvoudige vormen, duurzame materialen en een neutrale, rustige uitstraling in het interieur. Het armatuuris vervaardigd van gebogen aluminium en glas; de eindkappen van hout of gelakt MDF (RAL-kleuren).

cube