Het laatste nieuws uit de verlichtingswereld.

Beter licht voor werk, zorg en onderwijs LED Maatwerk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Het laatste led nieuws Indirecte led verlichting Indirecte verlichting in de kinderopvang Indirecte verlichting in het onderwijs
« nieuws overzicht

Koreman Verlichting lanceert het Simply Light Concept

10-01-2012

Koreman Verlichting biedt sinds kort het Simply Light Concept aan speciaal voor de retail branche. Hierdoor hebben winkeliers de mogelijkheid hun verlichting te verbeteren en energiezuiniger te maken zonder investeringskosten. Daarnaast hebben zij geen omkijken meer naar onderhoud en storingen.

Goede verlichting.

Als winkelier weet u als geen ander dat presentatie het verschil maakt! Verlichting speelt hierbij een belangrijke rol daarom is goede verlichting voor u als ondernemer een must! Koreman Verlichting is al jaren lang specialist op het gebied van verlichting en lichtonderhoud. Met onze jarenlange kennis en ervaring maken wij het perfecte lichtplan voor u met als uitgangspunt dat de verlichting verbeterd en de energiekosten lager worden.

Installatie, levering en onderhoud.

Vervolgens leveren wij de armaturen van hoogwaardige kwaliteit en worden deze geinstalleerd door onze specialisten. Afhankelijk van de contractduur en het type verlichting komen wij enkele keren per jaar langs voor preventief onderhoud en het oplossen van eventuele storingen.

Led speciaal voor winkels.

In veel gevallen passen wij LED verlichting toe, hiermee kunnen we sfeer en functionaliteit combineren en toch een energie besparing realiseren. Tegenwoordig is LED uitermate geschikt voor retail toepassingen, verschillende lichtkleuren zijn beschikbaar en soms zelfs instelbaar.

Dankzij dit concept heeft u zonder investering nieuwe goeie verlichting welke altijd werkt en u energie bespaart!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bekijk hier de Koreman-Simply-Light-Concept.pdf

comments powered by Disqus