Het laatste nieuws uit de verlichtingswereld.

Beter licht voor werk, zorg en onderwijs LED Maatwerk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Het laatste led nieuws Indirecte led verlichting Indirecte verlichting in de kinderopvang Indirecte verlichting in het onderwijs
« nieuws overzicht

Nico Koreman neemt boek in ontvangst namens Uneto-Vni

20-06-2012

Op 19 juni 2012 heeft Nico Koreman neemt het boek "Licht: ontwerp, techniek & architectuur" in ontvangst genomen namens Uneto-Vni. Als bestuursvoorzitter en lichtspecialist binnen de vakgroep verlichting kreeg hij het eerste exemplaar van auteur Rienk Visser uitgereikt.

Het boek moet een brug slaan tussen alle deelnemers van een bouwteam. Het geeft informatie over alle aspecten van het proces voor het creëren van een goed lichtklimaat en geeft voorbeelden van hoe dit in de praktijk is gerealiseerd.

Het boek is tot stand gekomen dankzij de samenwerking van lichtontwerpers en architecten die licht en verlichting in relatie tot architectuur een warm hart toedragen. Ook hebben leden van commissie Licht & Architectuur van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde een bijdrage geleverd door het concept van dit boek kritisch door te nemen.

Auteurs:

Rienk Visser

Evelien Pieters

Philip Allin

Robert Jan Vos

Beata Labuhn

Afbeelding

comments powered by Disqus