Het laatste nieuws uit de verlichtingswereld.

Beter licht voor werk, zorg en onderwijs LED Maatwerk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Het laatste led nieuws Indirecte led verlichting Indirecte verlichting in de kinderopvang Indirecte verlichting in het onderwijs
« nieuws overzicht

Wecycle beloont Koreman voor inzet inzamelijk energiezuinige verlichting

10-09-2012

Koreman Verlichting is een van de 50 aangesloten installatiebedrijven die indruk hebben gemaakt op Wecycle. Deze stichting beloont de installateurs voor hun inzet voor de inzameling van energiezuinige lampen en armaturen. De Wecycle-koffiedames hebben Koreman Verlichting getrakteerd op een vers (ge)bakkie.

Koreman Verlichting is partner van Wecycle. Dat betekent dat Koreman Verlichting alle afgedankte tl-buizen, andere energiezuinige lampen en armaturen in een inzamelbak doet en inlevert bij Wecycle. Daarmee is verantwoorde recycling hiervan gegarandeerd: grondstoffen blijven behouden en schadelijke stoffen worden verwijderd.

Wecycle wil alle bestaande en aankomzende partners inspireren om de inzameling van energiezuinige verlichting verder te verbeteren. Daarom selecteerde Wecycle 50 installatiebedrijven die partner zijn om hen te belonen voor hun inzet, waaronder Koreman Verlichting.

Meer informatie over Wecycle: www.wecycle.nl

comments powered by Disqus