Het laatste nieuws uit de verlichtingswereld.

Beter licht voor werk, zorg en onderwijs LED Maatwerk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Het laatste led nieuws Indirecte led verlichting Indirecte verlichting in de kinderopvang Indirecte verlichting in het onderwijs
« nieuws overzicht

Vakbeurs facilitair 2014

30-12-2013

Van 15 t/m 17 januari 2014 vindt de beurs facilitair plaats te Den Bosch. Koreman Verlichting is dit jaar aanwezig met een stand. Dit jaar is Koreman te vinden op standnummer 3.022.

 

De vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot hét vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld bijna 20.000bezoekers en méér dan 400 standhouders per editie - gemeten over de laatste 5 edities - is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de gehele wereld. Op 15, 16 en 17 januari 2014 vindt de zestiende editie plaats.

De vakbeurs Facilitair biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals nieuwjaarsrecepties, bijeenkomsten voor meet& greet en (thema)presentaties. Speciaal voor de bezoekers uit de sectoren van het onderwijs en de zorg zijn er op de beursvloer de onderdelen Onderwijs Facilitair en Zorg Facilitair, waarmee de vakbeurs Facilitair óók voor het jaar 2014 wederom zowel het grootste als meest complete evenement op het gebied van facilitair management zal zijn.

comments powered by Disqus