Het laatste nieuws uit de verlichtingswereld.

Beter licht voor werk, zorg en onderwijs LED Maatwerk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Het laatste led nieuws Indirecte led verlichting Indirecte verlichting in de kinderopvang Indirecte verlichting in het onderwijs
« nieuws overzicht

Ontwikkeld in eigen huis: unieke armatuur-serie met SurroundLight

04-12-2014

Als lichtonderhoudsbedrijf hebben wij de afgelopen 20 jaar veel verschillende lichtinstallaties gezien en een behoorlijk goed beeld gekregen hoe eindgebruikers verlichting ervaren. Veel eindgebruikers zijn helemaal niet zo tevreden over de verlichting, of hebben niet eens door dat de standaard verlichting te wensen over laat. Ze raken snel vermoeid tijdens het werken, of krijgen zelfs hoofdpijn, vaak alleen maar door onjuiste verlichting. 

 

SurroundLight is van alle kanten beter

Daarom hebben wij besloten een eigen armatuur te ontwikkelen. Dit armatuur is een typisch voorbeeld van ‘omdenken’. Doordat het licht niet direct naar beneden schijnt maar indirect via het plafond, ontstaat er een ideaal lichtbeeld voor werk- en leeromgevingen. Ideaal omdat dit het natuurlijke daglicht het beste nabootst. Daglicht is namelijk indirect, weerkaatst overal en komt van alle kanten. Vandaar de naam: SurroundLight.

De vele voordelen van daglichtsimulatie met SurroundLight:

  • Geen hinderlijke schitteringen op beeldschermen
  • Minder contrasten en schaduweffecten is beter voor onze ogen
  • Een daglichtsituatie sluit beter aan bij ons bioritme: we voelen ons fitter
  • Als je je fitter voelt, werk je beter; het ziekteverzuim neemt af
  • Optimale lichtopbrengst tegen minimale kosten

Daarnaast biedt de Loerakker led line optioneel dynamisch licht: een geprogrammeerd lichtpatroon dat het natuurlijke dag­ en nachtritme simuleert. Ideaal voor bijvoorbeeld nachtwerkers en zorginstellingen. 

Afbeelding

Met 1 strekkende meter armatuur kan 4,8 vierkante meter kantoor verlicht worden. Bij standaard plafondhoogte en wit plafond komt dit neer op een verbruik van 5W per vierkante meter. Ondanks het lage energieverbruik voldoet de verlichting aan de geldende normering. Deze verlichting is de komende 15 jaar (kantoortijden) onderhoudsvrij. 

Meer info? Download hieronder de brochure (pdf) of kijk verder op de speciale pagina op onze website.

1125brochureLOERAKKERLEDLINE.pdf

comments powered by Disqus