Passie voor licht!

Over Koremans Verlichting

Over ons

Koreman Verlichting is een nationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Bij het ontwerpen van het lichtplan, de installatie van de verlichting en het eventuele onderhoud houden we rekening met de wensen van de klant en zorgen we voor een optimaal resultaat als het gaat om sfeer, duurzaamheid en kosten. Koreman maakt veelvuldig gebruik van de meest innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen waarbij Led een belangrijke rol speelt. 

Koreman Verlichting is onafhankelijk en kan alle merken en leveranciers van verlichting leveren en installeren. We werken veel met de bekende merken Osram, Philips, Trilux enz, maar we werken ook met minder bekende merken vaak voor specifieke doeleinden. Sinds 1995 zijn wij actief en weten we inmiddels de weg in de verlichtingswereld.

Daarnaast kunnen we op maat gemaakte armaturen en led-verlichting leveren. Verlichting kan door de komst van Led’s in het interieur geïntegreerd worden, hierdoor is er steeds vaker behoefte aan maatwerk. Het elektronica ontwerp, productie, levering en installatie kunt u volledig aan ons overlaten. 

Samenwerkingsmogelijkheden


Ontwerp, lichtplan en demo’s 

Zien is kopen! Door middel van een gedegen lichtplan, visualisaties en demomateriaal wordt het aankoopproces van een unieke verlichtingsoplossing vereenvoudigd. Wij bieden op al deze vlakken ondersteuning en begeleiding.

Ondersteuning bieden aan wederverkopers

Met de juiste technische en commerciële ondersteuning scoort u sneller en makkelijker een opdracht. Wij helpen u bij het verkrijgen van een opdracht en ondersteunen u vervolgens bij de uitvoering hiervan.

Projectengineering en projectmanagement

Onze projectleiders beschikken over de capaciteiten om u te begeleiden bij complexe projecten. Wij kunnen adviseren en begeleiden vanaf ontwerp tot oplevering

Programmering en installatie

Lichtscenes, dmx sturingen, dali systemen, onze monteurs zorgen voor de juiste programma’s om bij de eindgebruiker de ideale lichtsfeer te creëren. Daarnaast kunnen wij de gehele elektrische installatie voor uw verzorgen.

Financieringsmogelijkheden

Wij bieden de mogelijkheid om de gehele verlichtingsinstallatie, inclusief aanschaf, installatie en onderhoud in 'Operational Lease' te krijgen. De investering is nihil de gebruiker betaalt alleen het gebruik van de verlichting. Alle kosten zijn in maandelijkse termijnen ondergebracht.

Onderhoud

U wilt de kwaliteit en exploitatiekosten van uw licht optimaal houden. Daarvoor is het juiste onderhoud belangrijk.  Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betaalt u geen onnodige energiekosten.

Ga naar diensten voor meer informatie over hoe Koreman Verlichting u van dienst kan zijn.