LED op maat!

Filmacademie Amsterdam LED traptrede verlichting voor de filmacademie r LED traptrede verlichting voor de filmacademie r Downlights filmacademie LED op maat voor de Filmacademie Amsterdam

Voor de filmacademie te Amsterdam heeft Koreman Verlichting de filmzaal gerenoveerd. De spots in het plafond zijn vervangen, de vluchtwegverlichting is vervangen en er is led traptrede verlichting aangebracht. 

Afbeelding

 

De traptrede verlichting is door Koreman Verlichting bedacht en gemaakt op maat. Het aluminium neus profiel is op maat gemaakt voor elke trede. In de aluminiumprofielen zijn led's gemonteerd en vervolgens afgegoten met een speciale PolyUrethaan hars. Deze transparante hars is slijtvast en zorgt ervoor dat de led's beschermd zijn tegen het normale gebruik van de trappen.

De led traptrede verlichting is via een dimmerpack aangesloten op de lichttafel van de filmzaal waardoor het licht gedimd kan worden tot nul zodra de film begint.

 

Ook in dit project laat Koreman Verlichting zien voor elk verlichtingsvraagstuk een oplossing te hebben en dit op professionele wijze te installeren.