retail verlichting

Afbeelding Basic Online

Menige winkelier vervangt defecte lampen zelf. Maar wie slechts inciden- teel lampen aanschaft, betaalt waarschijnlijk te veel. Met ‘basic online’ logt u exclusief in op onze webshop en bestelt u lampen tegen gereduceerde prijzen. Bovendien doet u gratis een beroep op onze expertise, zodat u verzekerd bent van lampen met de juiste kleurweergave, kleurtemperatuur en vermogen. 

Maak een account aan op onze webshop en profiteer van scherpe prijzen en uitmuntende service.

lijn3

Afbeelding Comfort

Het antwoord op de toenemende vraag naar een pragmatische onderhoudsaanpak. Wij controleren eenmaal per jaar uw verlichting, op een gezamenlijk overeengekomen moment. Uit een scherpe offerte voor de noodzakelijke vervangingen en/of storingen, selecteert u vervolgens zelf wat u door Koreman laat uitvoeren. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvende prijsopgave.

lijn3

Afbeelding Comfort+

Koreman Verlichting controleert tweemaal per jaar uw verlichting en noodverlichting (wettelijk verplicht). Op een gezamenlijk overeengekomen moment leveren en installeren wij de juiste lichtbronnen tegen een gereduceerde prijs en actualiseren wij het logboek van de noodverlichting. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

lijn3

Afbeelding Comfort All-in

Geen omkijken meer naar uw verlichting en noodverlichting met een onderhoudscontract op maat. Tegen een vast bedrag per maand of kwartaal garandeert Koreman dat het licht brandt en blíjft branden. Met exacte informatie over waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Alles inclusief lichtbronnen, accu’s en storingsafhandelingen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.